Escola Folk del Pirineu

Estades a l'Escola Folk

Les instal·lacions de l’Escola Folk del Pirineu són obertes als grups de música per assaigs de preparació d’enregistraments discogràfics o de noves produccions artístiques.
 
El 2012 el grup RIU va preparar el seu nou espectacle durant una estada d’una setmana.
 
El passat 6 de novembre, la formació Inxa Impro Quartet guanyadora del Premi de la Fira de la Mediterrània de Manresa 2014 va treballar el nou projecte oferint un assaig-concert a la mateixa Escola Folk amb una bona assistència de públic.
 
A finals d’abril el grup finès WE / BLOW va fer una estada-assaig a l’Escola Folk i, aprofitant l’avinentesa, es va programar un taller de música d’Escandinàvia i Romania  i un concert-assaig obert a tothom.
 
Durant els mesos de març i abril, el músic Arnau Obiols i el poeta Joan Graell  han estat preparant a l’Escola Folk el concert de bateria i poesia en commemoració de l’any Vinyoli que se celebra enguany i  que van presentar  a la Seu d’Urgell.  Una segona actuació els va  portar  a oferir-nos el mateix concert a Escola Folk del Pirineu.
 
És seu del grup de vent TORB i de l’orquestra petita de l’Escola Folk, Comarcal Pirinenca.
 
En les activitats a l’Alt Urgell i Cerdanya, és seu de l’Associació de Dones Acordionistes i Percussionistes del Pirineu.
 
El grup pirinenc EL PONT D’ARCALÍS ha enregistrat durant el mes d’agost i setembre el seu últim treball discogràfic LA SECA, LA MECA I LES VALLS D’ANDORRA.
 
L’Escola Folk del Pirineu disposa d’una biblioteca especialitzada en música tradicional oberta a la consulta. També en el mateix espai hi trobem la mediateca que ens serveis per donar classes d’informàtica musicals, composició i arranjaments musicals i llenguatge musical aprofitant el maquinari informàtic i un programari de músic especialitzat.