Política de privacitat

Quan sigui necessari obtenir informació per la seva banda, li serà sol·licitada perquè ens la proporcioni voluntàriament de forma expressa . Les dades recollides a través dels formularis de recollida de dades del lloc web o altres vies seran incorporades a fitxers automatitzats de dades de caràcter personal dels quals és responsable l'Associació Cultural per la Tradició Musical TRAM . Es tractaran les dades de forma confidencial i exclusivament amb la finalitat d'oferir els serveis sol·licitats , amb totes les garanties legals i de seguretat que imposa la Llei Orgànica , 15/1999 , de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal .

L'usuari podr√† revocar el consentiment prestat i exercir els drets d'acc√©s, rectificaci√≥ , Cancel¬∑laci√≥ i Oposici√≥ ( drets ARCO ) amb un escrit identificat amb la refer√®ncia " Protecci√≥ de Dades " en qu√® s'acompanyi fotoc√≤pia del document nacional d'identitat i en el qual consti la petici√≥ en qu√® es concreta la sol¬∑licitud , adre√ßa a efectes de notificacions , data i signatura a la seg√ľent adre√ßa : Associaci√≥ Cultural per la Tradici√≥ Musical TRAM , en Trav . S. Antoni , 6 de 08012 Barcelona .

L'Associació Cultural per la Tradició Musical TRAM adopta els nivells de seguretat corresponents requerits per la citada Llei Orgànica 15/1999 i altra normativa aplicable . No obstant això, l'Associació Cultural per la Tradició Musical TRAM no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis derivats d'alteracions que tercers puguin causar en els sistemes informàtics , documents electrònics o fitxers de l' usuari .

La nostra pol√≠tica respecte al correu electr√≤nic se centra a remetre √ļnicament comunicacions que vost√® hagi sol¬∑licitat rebre o aquelles per a les quals s'ha sol¬∑licitat i obtingut el seu consentiment per a la seva recepci√≥. Si prefereix no rebre aquests missatges per correu electr√≤nic , pot exercir el seu dret de cancel¬∑laci√≥ i ren√ļncia de conformitat amb la Llei de Serveis per a la societat de la Informaci√≥ i de Comer√ß Electr√≤nic i la Llei 15 /1999 de Protecci√≥ de Dades de Car√†cter Personal .


Procediment en cas de realització d'activitats de caràcter il·lícit

En el cas que qualsevol usuari o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i / o de la realització de qualsevol activitat en les pàgines web o accessibles a través del lloc web, haurà d'enviar una notificació a Associació Cultural per la Tradició Musical TRAM identificant degudament, especificant les suposades infraccions i declarant expressament i sota la seva responsabilitat que la informació proporcionada en la notificació és exacta.
Per a tota q√ľesti√≥ litigiosa que incumbeixi al lloc web de l'Associaci√≥ Cultural per la Tradici√≥ Musical TRAM, ser√† d'aplicaci√≥ la legislaci√≥ espanyola, sent competents els Jutjats i Tribunals de Barcelona.¬†


Publicacions

La informaci√≥ administrativa que pogu√©s ser facilitada a trav√©s del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions p√ļbliques, que constitueixen l'√ļnic instrument que donen fe de l'autenticitat i contingut. La informaci√≥ disponible en aquest lloc web s'ha d'entendre com una guia informativa sense prop√≤sit de validesa legal.¬†


Notificacions

Les notificacions i comunicacions entre els usuaris i l'Associació Cultural per la Tradició Musical TRAM es consideraran eficaços, a tots els efectes, quan es realitzin a través de correu electrònic.
Els usuaris s'han d'adre√ßar a Associaci√≥ Cultural per la Tradici√≥ Musical TRAM, mitjan√ßant correu electr√≤nic a la seg√ľent adre√ßa: lopd@tradicionarius.cat indicant en l'assumpte del missatge Protecci√≥ de Dades.