• Català
  • Castellà
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Centre Artesà Tradicionarius

Notícies

125 anys del naixement de Joan Amades i Gelats

13.04.15
Des de l’associació Cultrual Joan Amades ens fan arribar aquesta informació, en què demanen a grups i músics si volen col·laborar en el projecte de difondre la música per les escoles i més enllà. Us deixem aquí tota la informació i el contacte per si voleu participar-hi. Esperem que sigui del vostre interès


Amics i amigues,

Aquest proper mes de juliol s’escauen els 125 anys del naixement de Joan Amades i Gelats (Barcelona 1890-1959), el folklorista més prolífic, tant per materials recercats, com continguts i obra escrita que ha tingut mai el nostre país.

L’Associació Cultural Joan Amades vol impulsar, al llarg de tot aquest 2015, la celebració de l’efemèride amb l’objectiu de donar a conèixer l’obra de l’estudiós i reivindicar-lo, també, com una de les figures cabdals del panorama cultural català.

Joan Amades ha estat una figura destacada en la cultura catalana i el seu treball ha estat essencial per tots els àmbits de la cultura popular, per això creiem que la iniciativa de l’homenatge és patrimoni de totes les associacions que ens dediquem a la cultura popular.

Per aquest motiu us volem demanar als músics i grups musicals si voleu aportar alguna peça vostra, treta del material que va recollir Joan Amades, perquè la puguem

penjar a la nostra pàgina Web.  www.joanamades.cat. El material recollit estaria obert a tothom, farem tot el possible perquè aquesta música arribi a les escoles perquè puguin treballar amb ell.

Si voleu participar en aquest projecte podríeu enviar les vostres peces a l'adreça jmgol@joanamades.ca

Si us plau, envieu també la vostre web o correu electrònic per ser si algú volgués contactar amb vosaltres.

Esperant la vostra col·laboració.