• Català
  • Spanish
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Centre Artesà Tradicionarius

News

Newsletters

Subscriu-te a la Newsletter l'Artesà i rebràs la nostra programació setmanal, descomptes, promocions, notícies i molt més!

Si voleu estar al dia de la programació del Centre Artesà Tradicionàrius com concerts, balls folk, el Festival Tradicionàrius, el cicle La Taverna del C.A.T., presentacions de llibres, inauguracions d'exposicions, els Tallers del C.A.T.; o rebre promocions i descomptes especials per algunes de les nostres activitats, us animem a subscriure-us al butlletí l'Artesà.*Si no vols rebre més informació escriu-nos a tramcat@tradicionarius.cat i et donarem de baixa de la nostra base de dades. A la comunicació indica'ns el teu NOM i COGNOM i el teu correu electrònic.


D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que el tractament de les dades personals facilitades es realitza d'acord amb el que estableix el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre.

El titular de les dades personals disposa dels drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició de les seves dades de caràcter personal, que podrà exercir dirigint-se per correu electrònic a l’Associació Cultural per la Tradició Musical TRAM a l'adreça lopd@tradicionarius.cat indicant en l'assumpte del missatge Protecció de Dades.