• Català
  • Spanish
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Centre Artesà Tradicionarius

News

Newsletters

Subscriu-te a la Newsletter l'Artesà i rebràs la nostra programació setmanal, descomptes, promocions, notícies i molt més!

Si voleu estar al dia de la programació del Centre Artesà Tradicionàrius com concerts, balls folk, el Festival Tradicionàrius, el cicle La Taverna del C.A.T., presentacions de llibres, inauguracions d'exposicions, els Tallers del C.A.T.; o rebre promocions i descomptes especials per algunes de les nostres activitats, us animem a subscriure-us al butlletí l'Artesà.*Si no vols rebre més informació escriu-nos a tramcat@tradicionarius.cat i et donarem de baixa de la nostra base de dades. A la comunicació indica'ns el teu NOM i COGNOM i el teu correu electrònic.
Conforme a la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (LOPD), le informamos que el tratamiento de los datos personales facilitados se realiza de acuerdo a lo establecido en el Real Decreto 1720/2007, de 21 de diciembre.

El titular de los datos personales dispone de los derechos de acceso, cancelación, rectificación y oposición de sus datos de carácter personal, que podrá ejercer dirigiéndose por correo electrónico a l’Associació Cultural per la Tradició Musical TRAM a la dirección lopd@tradicionarius.cat indicando en el Asunto del mensaje Protección de Datos.